skenderbeu-besiktas-maci-kac-kac-bitti-mac-sonucu
SKENDERBEU BEŞİKTAŞ MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ

Beşiktaş bu akşam Avrupa Ligi grubundaki ilk maçına çıkıyor. A grubunda Skenderbeu takımı ile ilk grup maçı için karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş 17 Eylül Perşembe akşamı saat 22:05'te Skenderbeu stadında sahaya çıkıyor. Fenerbahçe'de Molde takımı ile karşılaşacağı ilk avrupa ligi gecesinde Beşiktaş Skenderbeu öaçı Tivibu Spor kanalından yayınlanacaktır. Maçın başlaması ile birlikte Skenderbeu Beşiktaş maçı kaç kaç bitti maç sonucu ve Beşiktaş maçını canlı verecek olan kanalların isimlerini yazımızın devamında anlık olarak bulabilirsiniz.

SKENDERBEU 0 - 1 BEŞİKTAŞ JK.
Goller
30. Dakika Sosa

Maç: Skenderbeu Beşiktaş Maçı
Tarih: 17 Eylül Perşembe
Saat: 22:05
Stat: Skenderbeu Arena
Kanal: Tivibu Spor

UEFA Avrupa Liginde H grubunda yer alan ve grupta Sporting Lizbon, Lokomotiv Moskava ve Skenderbeu ile eşleşen temsilcimiz Beşiktaş Skenderbeu ile yapacağı mücadele bu akşam oynanıyor. Maçın tüm ayrıntıları golleri ve ilk 11'ler yazımızın devamındadır.

BEŞİKTAŞ SKENDERBEU MAÇINI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR>>

Muhtemel 11'ler; 
SKENDERBEU: Shehi, Arapi, Ademir, Radas, Abazi, Berisha, Esquerdinha, Lilaj, Olayinka, Latifi, Shkembi
BEŞİKTAŞ: Tolga Zengin, Andreas Beck, Rhodolfo, Ersan Gülüm, Tosic, Gökhan Töre, Necip Uysal, Atiba, Sosa, Ricardo Quaresma, Mario Gomez.

skenderbeu beşiktaş maçı, skenderbeu beşiktaş maçı kaç kaç, skenderbeu beşiktaş maçı hangi kanalda, skenderbeu beşiktaş maçını veren kanallar, skenderbeu beşiktaş maçı kaç kaç bitti maç sonucu, skenderbeu beşiktaş ilk 11'ler, skenderbeu beşiktaş maçı saat kaçta, skenderbeu beşiktaş maci kac kac bitti, skenderbeu beşiktaş mac sonucu

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top