kasimpasa-fenerbahce-maci-kac-kac-bitti
KASIMPAŞA FENERBAHÇE MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ

Süper toto süper ligin 4. haftasında Fenerbahçe ile Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Bir hafta ara verilen ligde 4. hafta maçları dün oynanmaya başladı ve bu maçlardan biriside Fenerbahçe Kasımpaşa maçı olmaktadır. Fenerbahçe'yi evinde ağırlayacak olan Kasımpaşa bu akşam Recep Tayyip Erdoğan stadında karşı karşıya gelecekler. 21:00 de başlayacak olan Kasımpaşa Fenerbahçe maçı kaç kaç bitti ve maç sonucu gibi bilgileri anlık olarak buradan canlı öğrenebilirsiniz. İşte Kasımpaşa Fenerbahçe maçı bilgileri

KASIMPAŞA 0 - 1 FENERBAHÇE
Goller
42. Dakika Souza

MUHTEMEL 11'LER
KASIMPAŞA: Isaksson, Veysel Sarı, Omeruo, Titi, Bozhikov, Tunay Torun, Donk, Castro, Aydın Yılmaz, Scarione, Eren Derdiyok.
FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Kadlec, Caner Erkin, Nani, De Souza, Ozan Tufan, Diego, Van Persie, Fernandao.

STAT: Recep Tayyip Erdoğan
YAYIN: Lig TV
SAAT: 21:00

Fenerbahçe ve Kasımpaşa arasında daha önce oynanan 24 maçtan 19'unu Fenerbahçe kazanırken, 3 maçı Kasımpaşa kazanmıştır. 2 maç ise berabere sonuçlanmıştır.

fenerbahçe kasımpaşa, fenerbahçe kasımpaşa maçı kaç kaç, fenerbahce kasimpasa maci kac kac bitti mac sonucu, fenerbahçe kasımpaşa maçı saat kaçta hangi kanalda, fenerbahçe kasımpaşa macinin golleri, 12 eylül fenerbahçe kasımpaşa, 12 eylul kasımpaşa fenerbahçe maci kac kac bitti,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top