fenerbahce-molde-maci-ne-zaman-saat-kacta
FENERBAHÇE MOLDE MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA

Fenerbahçe UEFA Avrupa ligindeki grup maçlarından ilkine çıkıyor. Bilindiği gibi Avrupa Liginde A grubunda yer alan Fenerbahçe, Celtic, Ajax ve Molde takımları ile eşleşmişti. Süper ligin yanısıra Avrupa Liginde de mücadele edecek olan Fenerbahçe gruptaki ilk maçını Molde ile yapacaktır. Avrupa Liginde Beşiktaş ile ülkemizi temsil edecek olan Fenerbahçe, Molde maçı şimdiden taraftarlar tarafından ne zaman ve saat kaçta oynanacak gibi bilgiler ile Fenerbahçe Molde maçı hangi kanalda yayınlanacak ve şireli mi şifresiz mi olacak soruları olmaktadır. Yazımızın devamında tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

Fenerbahçe Molde maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Maç: Fenerbahçe Molde maçı
Tarih: 17 Eylül 2015 Perşembe
Saat: 20:00
Kanal: TRT Spor
Stat: Şükrü Saraçoğlu Stadı

2015 UEFA Avrupa Liginde A grubunda yer alan Fenerbahçe ilk maçı olan Molde ile 17 Eylül 2015 Perşembe akşamı karşı karşıya geliyor. Şükrü Saraçoğlu stadında oynanacak maçta Fenerbahçe Norveç'in Molde takımını ağırlıyor. Grupta ilke maçına evinde başlayan Fenerbahçe daha sonra ise 22 Ekimde Ajax'ı ve 26 Kasımda ise Celtic takımını Kadıköy de konuk edecektir. Fenerbahçe'nin diğer Avrupa Ligi maçlarının tarihleri ise şu şekildedir.

17 Eylül 2015 Perşembe: 
Fenerbahçe - Molde Maçı
Ajax - Celtic Maçı
www.songuncell.blogspot.com
1 Ekim 2015 Perşembe: 
Celtic - Fenerbahçe Maçı
Molde - Ajax Maçı

22 Ekim 2015 Perşembe: 
Fenerbahçe - Ajax Maçı
Molde - Celtic

5 Kasım 2015 Perşembe: 
Ajax - Fenerbahçe Maçı
Celtic - Molde Maçı

26 Kasım 2015 Perşembe: 
Molde - Fenerbahçe Maçı
Celtic - Ajax Maçı
www.songuncell.blogspot.com
10 Aralık 2015 Perşembe:
Fenerbahçe - Celtic Maçı
Ajax - Molde Maçı

fenerbahçe molde maçı, fenerbahçe molde maçı ne zaman, fenerbahçe molde maçı ne zaman hangi kanalda, fenerbahçe molde maçını canlı veren kanallar, fenerbahçe molde maçı hangi kanalda, fenerbahçe molde maçı saat kaçta, fenerbahçe molde maçı şifreli mi şifresiz mi, 17 eylül fenerbahçe molde maçı hangi kanal saat kaçta, fenerbahce molde maci sifreli mi sifresiz mi, fenerbahce molde maci ne zaman saat kacta,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top