acelya-kartal-kimdir
AÇELYA KARTAL KİMDİR

ATV'nin sevilen eğlence proğramı olan Döndür şansını Şoray Uzun'un sunumuyla ekranlarda olmaya devam ediyor. Yarışmada ünlülerden oluşan bir grup ile yarışmaya katılan yarışmacı çiftler arasında oynanan oyunlar izleyenlere keyifli anlar yaşatmaktadır. Döndür Şansını yarışmasında Bülent Serttaş, Özlem Yılmaz, ümit Karan, Burak Gacemer, Larissa Gacemer gibi isimler yer alırken yarışmada oldukça renkli anlar yaşanmaktadır. Şoray Uzun'un sunduğu Döndür şansını yarışmasında yarışmacı çift çarkı döndürerek hangi oyunu ve kimle oynayacağı gibi seçimleri belli olduktan sonra yarışmaya geçilmektedir. Yarışmada en dikkat çekici ve beğenilen isimlerin arasında ise Açelya Kartal gelmektedir. Bizde sizler için bu yazımızda döndür şansını yarışmasındaki Açelya Kartal kimdir, biyografi bilgilerini derledik.

Açelya Kartal Kimdir

Döndür Şansını yarışmasının güzel yarışmacısı Açelya Kartal, 1991 yılında İstanbul da doğmuştur. 24 yaşında olan güzel yarışmacı Başkent Üniversitesi İletişim bölümü Diksiyon-spikerlik Eğitimi almıştır. Annesi de ünlü bir manken olan İnci Kartal'ın kızı olan Açelya Kartal oyunculuk üzerine de Ayla Algan Oyunculuk Eğitimi ve New York Film Academy Oyunculuk Eğitimi almıştır. Dizilerde de oynayan başarılı manken ve oyuncu Açelya Kartal Adını Feriha Koydum dizisi ile tanınmaktadır.

Açelya Kartal Yaşı :24
Açelya Kartal Boyu :178
Açelya Kartal Kilosu :55
Açelya Kartal Bedeni :36

Açelya Kartal Rol Aldığı Diziler
Aşkın Bedeli,
Adını Feriha Koydum

Açelya Kartal Eğitimleri
Başkent İletişim Diksiyon-spikerlik Eğitimi,
Ayla Algan Oyunculuk Eğitimi,
New York Film Academy Oyunculuk Eğitimi

açelya kartal kimdir, açelya kartal eşi kim, açelya kartal resimleri, açelya kartal nereli, açelya kartal kaç yaşında, açelya kartal boyu kilosu kaç, acelya kartal kimdir, döndür şansını açelya kartal kim, dondur sansini acelya kartal kimdir, acelya kartal dondur sansini, döndür şansını yarışması acelya

Açelya Kartal Resimleri

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top