iste-benim-stilim-kim-ne-giydi-kac-puan-aldi
18 EYLÜL İŞTE BENİM STİLİM KİM NE GİYDİ KAÇ PUAN ALDI

Pazartesi, Salı ve Çarşamba saat 15:30'da yayınlanan Perşembe ve Cuma günleri ise 20:00 de yayınlanan sevilen yarışma İşte benim Stilim All Star yeni bölümü ile 18 Eylül 2015 Cuma günü ekrana geldi. Bugün yeni bölüm ile ekranlara gelen yarışmadaki kıyafetleri ve ayrıntıları sizlerle paylaşacağız. 18 Eylül 2015 Cuma günü yayınlanan İşte Benim Stilim All Star yeni bölümde yarışmacılar yine iddialı kıyafetlerle podyuma çıktılar ve jüriden oy aldılar. Her haftanın sonunda 10 Bin TL ödül verilecek olan yarışmada bugün ekrana gelen bölümde yarışmacıların giydikleri birbirinden güzel kıyafetleri sizler için derledik ve paylaştık. 18 Eylül 2015 Cuma günü İşte Benim Stilim All Star da giyilen kıyafetler. Bugün kim ne giydi detaylar...

18 Eylül İşte Benim Stilimde Kim Ne Giydi Kaç Puan Aldı. 

Ayşegül Doğan 18 Eylül Giydiği Kıyafet:Ayşegül bugün düğüne gidiyor konsepti ile beyaz uzun kollu dantelli üstü olan siyah uzun etekli abiyesi ve platform topuklu ayakkabı ve siyah küçük çanta ve siyah şapka ile podyuma çıktı.
Elbise:600 TL  Ayakkabı:70 TL Çanta ve Şapka:50 TL
İvana Sert 8 Puan - Kemal Doğulu 8 Puan - Nur Yerlitaş 8 Puan
Toplam 24  Puan

Özden Cerrahoğlu: 18 Eylül Giydiği Kıyafet:Özden bugün tanıtıma gidiyor konsepti ile sari çiçekleri olan lacivert askılı göbeği açık elbise sari açık ayakkabı ile kutu çanta ve elinde ananası olan kafasında sarı çiçek tacı ile podyuma çıktı.
Elbise: 250 TL       Ayakkabı:89 TL    Çanta:45 TL Yüzük: 5TL
İvana Sert 7 Puan - Kemal Doğulu 6 Puan - Nur Yerlitaş  6 Puan
Toplam 19 Puan

Emel Özkızıltaş 18 Eylül Giydiği Kıyafet:Emel bugün evleniyor konsepti ile beyaz uzun kollu belinde kemeri olan  uzun elbise ile gümüş rengi kutu çanta ve vizon rengi bantlı açık ayakkbı ile podyuma çıktı.
Elbise: 850 TL       Ayakkabı:80 TL    Çanta: 90 TL  Kemer:100TL
İvana Sert 6 Puan - Kemal Doğulu 5 Puan - Nur Yerlitaş 6 Puan
Toplam .. Puan

Nihal Candan 18 Eylül Giydiği Kıyafet:Nihal bugün lacivert parlak sapkalı uzun bir elbise ile beyaz püsküllü çanta ve beyaz ayakkabı ile podyuma çıktı.
Elbise:1000TL   Ayakkabı:100 TL    Çanta: 150 TL
İvana Sert 7 puan - Kemal Doğulu 6 Puan - Nur Yerlitaş .6 Puan
Toplam 19 Puan

Ezgi Baylar 18 Eylül Giydiği Kıyafet:Ezgi bugün kır düğününe gidiyor konseptiile sıfır kol pembe uzun derin bacak yırtmacı olan bir elbise ve boynundan takılı çanta ve  altın sarısı sandaletleri ile podyuma çıktı.
Elbise: 400 TL Ayakkabı:150 TL    Çanta: 69 TL
İvana Sert 7 Puan - Kemal Doğulu 6 Puan - Nur Yerlitaş 6 Puan
Toplam 19 Puan

Tuğçe Ergişi 18 Eylül Giydiği Kıyafet:Tuğçe bugün takı firmasının tanıtımına gidiyor konsepti ile siyah uzun kollu sırt dekoltesi olan uzun balık abiye ve siyah el çantası ve siyah stiletto ve elbise üzerinde taşlı takı takarak kombinleyip podyuma çıktı.
Abiye:400 TL       Ayakkabı:  75 TL    Çanta: 40 TL
İvana Sert 6Puan - Kemal Doğulu 5 Puan - Nur Yerlitaş 5 Puan
Toplam 16 Puan

Nazlı Kayaslan 18 Eylül Giydiği Kıyafet:Nazlı bugün Pariste mağaza açılışına gidiyor konsepti ile siyah sıfır kol salaş bol mini elbise yakasında siyah püskülü olan siyah burnu açık butileri ve kırmızı çantası ile podyuma çıktı.
Elbise: 500 TL   Ayakkabı: 800 TL    Çanta:200 TL
İvana Sert 9 Puan - Kemal Doğulu 8 Puan - Nur Yerlitaş 10 Puan
Toplam 27 Puan En Yüksek Puanı

Çiğdem Çelik 18 Eylül Giydiği Kıyafet::Çiğdem bugün askılı dantelli dekoltesi olan dar bir kalem elbise ile siyah stiletto ve göz maskesi ile siyah küçük çantası ile podyuma çıktı.
Elbise: 1500 TL      Ayakkabı: 90 TL    Çanta: 90 TL
İvana Sert 7 Puan - Kemal Doğulu 7 Puan - Nur Yerlitaş 7 Puan
Toplam 21 Puan

Nazlı Hamarat 18 Eylül Giydiği Kıyafet:
İvana Sert 7  Puan - Kemal Doğulu .. Puan - Nur Yerlitaş .. Puan
Toplam .. Puan

Ayşenur Balcı 18 Eylül Giydiği Kıyafet:
İvana Sert .. Puan - Kemal Doğulu .. Puan - Nur Yerlitaş .. Puan
Toplam .. Puan


Nazlı Hamarat 18 Eylül Giydiği Kıyafet:
Ayşegül Doğan 18 Eylül Giydiği Kıyafet:
Gülşah Yılmaz 18 Eylül Giydiği Kıyafet:
Aycan Nurcan 18 Eylül Giydiği Kıyafet:

İşte Benim Stilim All Star 18 Eylül Cuma, günü yayınlanan bölümde yarışmacılar giydikleri kıyafetler ile podyum yürüyüşlerini yaptılar ve jürinin değerlendirmesini aldılar. Jüri üyesi olan Kemal Doğulu, Nur Yerlitaş ve İvana Sert bir bir sahneye çıkan yarışmacıları değerlendirdiler.

Sizce Bu Günün En Güzel Giyineni Kim?

Nazlı Hamarat Kimdir>>
Özden Cerrahoğlu Kimdir>>
Gülşah Yılmaz Kimdir>>
Çiğdem Çelik Kimdir>>
Gizem Güler Kimdir>>
Nazlı Kayaaslan Kimdir>>
Nihal Candan Kimdir>>
Aycan - Nurcan Şencan (ikizler) Kimdir>>
Ezgi Ünal Kimdir>>

işte benim stilim 18 eylülde giyilen kıyafetler, işte benim stilim cuma günü giyilen kıyafetler, iste benim stilimde giyilen kiyafetler, iste benim stilim 18 eylül aysenur balci kiyafetleri, 18 eylülde nihal candan ne giydi, iste benim stilimde bugün kim ne giydi, bugün iste benim sitilimde kimler ne giydi kac puan aldi, işte benim stilimde kim kaç puan aldı, işte benim stilim 18 eylül alınan puanlar, 18 eylül günün en kötüsü kim oldu,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top