iste-benim-stilim-kim-ne-giydi
1 EYLÜL SALI İŞTE BENİM STİLİM KİM NE GİYDİ KAÇ PUAN ALDI

Tv8'in sevilen ve ilgi ile izlenen yarışması İşte Benim Stilim All Star ile yeni sezona bomba gibi başladı. Daha önce yarışan ve herkesin sevdiği isimler olan 15 yarışmacı şimdi İşte Benim Stilim All Star da tekrar podyuma çıkıyor ve birinci olmak için yarışıyorlar. İlk bölümde yarışmacıların tanıtılması ve yeni kuralların açıklanmasının ardından sevilen yarışma şimdi 2. bölüm ile ekranlara geldi. 1 Eylül 2015 Salı günü yayınlanan İşte Benim Stilim All Star 2. bölümde yarışmacılar yine iddialı kıyafetlerle podyuma çıktılar ve jüriden oy aldılar. Her haftanın sonunda 10 Bin TL ödül verilecek olan yarışmada bugün ekrana gelen bölümde yarışmacıların giydikleri birbirinden güzel kıyafetleri sizler için derledik ve paylaştık. 1 Eylül Salı günü İşte Benim Stilim All Star da giyilen kıyafetler. Bugün kim ne giydi detaylar...

1 Eylül İşte Benim Stilimde Kim Ne Giydi Kaç Puan Aldı.

Ayşenur Balcı 1 Eylül Salı Giydiği Kıyafet: 
Ayşenur bugün, erkek arkadaşıyla sinemaya gidiyor konesptiyle çıktı. Ayşenur, asker yeşili sıfır kol şortlu tulum, kırmızı bilekten bağlamalı açık ayakkabı ve pembe çanta takarak podyumda yürüdü.
Tulum 189 TL     Nur Yerlitaş 5
Çanta 120 TL      Ivana Sert     4
Ayakkabı 89 TL  Kemal Doğulu 4
Toplam Puan: 13 Puan aldı.

Ezgi Ünal 1 Eylül Salı Giydiği Kıyafet: Ezgi bugün sergiye gidiyor konseptiyle çıktı.
Siyah beyaz ince çizgili  gömlek yırtmaçlıelbisr bilekten kalın topuklu ayakkabı ve siyah el çantası ile podyuma çıktı.
Elbise 150 TL       Nur Yerlitaş 5
Çanta 70 TL          Ivana Sert     6
Ayakkabı 100 TL  Kemal Doğulu 6
Kolye 35 TL
Bileklik 35 TL
Toplam Puan: 17 Puan aldı.

Özden Cerrahoğlu 1 Eylül Salı Giydiği Kıyafet: Özden bugün arkadaşının showromuna gidiyor konseptiyle çıktı.Fuşya pembesi sıfır kol dekolteli bluz ve renkli pembe beyaz desenlerinde tayt pantolon beyaz stiletto ve beyaz el çantası takarak podyuma çıktı.
Bluz 99 TL                  Nur Yerlitaş 7
Çanta 49 TL                Ivana Sert  6
Pantolon 100 TL         Kemal Doğulu 6
Ayakkabı 350 TL        Toplam Puan: 19 Puan aldı.

Çiğdem Çelik 1 Eylül Salı Giydiği Kıyafet: Çiğdem bugün Levent'te Avm'ye gidiyor konseptiyle çıktı.Çiğdem Bugün bordo yırtmaçlı kalem etek, siyah dantelli badi ve deri püsküllü yelek giyerek siyah açık ayakkabı ve siyah el çantası ile podyuma çıktı.
Nur Yerlitaş 6
Ivana Sert 5
Kemal Doğulu 5
Toplam Puan: 16 Puan aldı.

Gizem Güler 1 Eylül Salı Giydiği Kıyafet: Yarım kol mavi gömlek göbekten bağlamalı ve mini etek, krem lacivert desenli çanta, pudra pembesi ve krem açık ayakkabı giyerek podyuma çıktı.
Jean Takım: 300 TL         Nur Yerlitaş: 5
Canta: 100 TL                  İvana Sert: 5
Ayakkabı: 280 TL            Kemal Doğulu: 5
Toplam Puan: 15 Puan aldı.

Ayşegül Doğan 1 Eylül Salı Giydiği Kıyafet: 1 Eylül salı günü beyaz önü çapraz yaka bluz ve beyaz yüksek bel pantolon, kırmızı cüzdan çanta ve beyaz önü açık topuklu ayakkabı giyerek çıktı.
Büstiyer ve Pantolon: 1000 TL         Nur Yerlitaş: 6
Canta: 1000 TL                                  İvana Sert: 6
Ayakkabı: 89 TL                               Kemal Doğulu: 6
Toplam Puan: 18 Puan aldı.

Emel Özkızıltaş 1 Eylül Salı Giydiği Kıyafet: Nikaha gidiyor konsepti ile çıkan Emel, siyah tek omuzlu uzun kollu bluz, önden fermuarlı siyah beyaz desenli kalem etek ile siyah açık topuklu bir ayakkabı ve beyaz el çanta ile podyuma çıktı.
Bluz: 30 TL                    Nur Yerlitaş: 6
Canta: 80 TL                  İvana Sert: 6
Ayakkabı: 80 TL            Kemal Doğulu: 5
Etek: 30
Toplam Puan: 17 Puan aldı.


- Ezgi Baylar 1 Eylül Salı Giydiği Kıyafet: Ezgi  bugün sıfır kol derin yırtmaçlı şifon gömlek  elbise giyerek siyah önü açık ince topuklu ayakkabı ve  pembe küçük çanta giyerek çıktı.

- Gülşah Yılmaz 1 Eylül Salı Giydiği Kıyafet: Gülşah bugün, beyaz ispanyol paça pantolon ve üzerine ise siyah beyaz desenlerinde bluz giyerek podyuma çıktı.

- Aycan Nurcan İkizler 1 Eylül Salı Giydiği Kıyafet: Lacivert mini etek beyaz bluz giyerek çıktı.

- Tuğçe Ergişi 1 Eylül Salı Giydiği Kıyafet: Tuğçe, bugün krem sıfır kol mini dar elbise giyerek podyuma çıktı.

- Maria Surina 1 Eylül Salı Giydiği Kıyafet: Açık mavi ispanyol paça pantolon, içine kırmızı bluz, açık mavi ceket  giyerek poduma çıktı.

- Nihal Candan 1 Eylül Salı Giydiği Kıyafet: Nihal bu gün lacivert çizgili beyaz uzun kollu gömlek,altına ise çizgili etek giyerek podyuma çıktı.

- Nazlı Kayaaslan 1 Eylül Salı Giydiği Kıyafet:

İşte Benim Stilim All Star 1 Eylül Salı günü yayınlanan bölümde yarışmacılar giydikleri kıyafetler ile podyum yürüyüşlerini yaptılar ve jürinin değerlendirmesini aldılar. Jüri üyesi olan Kemal Doğulu, Nur Yerlitaş ve İvana Sert bir bir sahneye çıkan yarışmacıları değerlendirdiler.

Sizce Bu Günün En Güzel Giyineni Kim?

Gülşah Yılmaz Kimdir>>
Çiğdem Çelik Kimdir>>
Gizem Güler Kimdir>>
Nazlı Kayaaslan Kimdir>>
Nihal Candan Kimdir>>
Aycan - Nurcan Şencan (ikizler) Kimdir>>
Ezgi Ünal Kimdir>>

işte benim stilim 1 eylülde giyilen kıyafetler, işte benim stilim salı günü giyilen kıyafetler, iste benim stilimde giyilen kiyafetler, iste benim stilim 1 eylül aysenur balci kiyafetleri, 1 eylülde nihal candan ne giydi, iste benim stilimde bugün kim ne giydi, bugün iste benim sitilimde kimler ne giydi kac puan aldi, , işte benim stilimde kim kaç puan aldı, işte benim stilim 1 eylül alınan puanlar

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top