sivasspor-galatasaray-maci-kac-kac
SİVASSPOR GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ BİTTİ

Galatasaray Medicana Sivasspor ile bu akşam karşı karşıya geliyor. Süper Lig başladı ve ilk maçlar oynanmaya devam ediyor. Her iki takımda yaptığı transferler ile iddialı bir başlangıç yapmayı hedeflerlerken bu akşam süper toto süper ligde ilk maçlarını oynayacaklar. Galatsaray bu akşam Sivasspor'a konuk oluyor.
Sivasspor Galatasaray maçı 15 Ağustos Cumartesi günü Sivas 4 Eylül Stadında oynanacak ve maç saat 22:00 da başlayacaktır. Maç Lig Tv den canlı olarak yayınlanacaktır. Yazımızda Sivasspor Galatasaray maçı kaç kaç bitti, Galatasaray Sivas maçı sonucu gibi merak edilen bilgileri bulabilirsiniz. İşte Sivasspor Galatasaray maçı ayrıntıları.

   M. SİVASSPOR 2 - 2 GALATASARAY
Goller
10. Dakika Chahechouhe
55. Dakika Chahechouhe
60. Dakika Burak Yılmaz
81. Dakika Podolski

MAÇ: Sivasspor Galatasaray
HAKEM: Barış Şimşek
STAD:Sivas 4 Eylül
YAYIN: Lig TV
SAAT:22.00

Bu akşam Sivas 4 Eylül stadında sahaya çıkacak olan Galatasaray ve Sivasspor arasında daha önce toplam 25 maç oynanmıştır. Oynanan 25 maçtan 15 kez Galatasaray galip çıkarken Sivasspor ise 6 maçta galip gelmiştir. Geri kalan 4 maç ise berabere sonuçlanmıştır. Bu akşam karşılaşacak olan Sivasspor ve Galatasaray maçının kadroları ise şu şekildedir.

Galatasaray Sivasspor Maçı İlk 11'leri
Sivasspor İlk 11'i : Setkus, Cicinho, Da Costa, İbrahim, Fatih, Burhan, Hakan, Adem, Abalo, Aatıf, Batuhan
Galatasaray İlk 11'i : Muslera, Sabri, Chedjou, Hakan, Telles, Selçuk, Bilal, Yasin, Sneijder, Podolski, Burak

galatasaray sivasspor maçı, sivasspor galatasaray maçı 15 ağustos, 15 agustos galatasaray sivas maci kac kac, galatasaray sivasspor maci kac kac bitti mac sonucu, gs sivas maci, 15 agustos sivas galatasaray mac sonucu, galatsaray sivas maçını şifresiz veren kanallar,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top