sehrin-melekleri-dizisi
ŞEHRİN MELEKLERİ DİZİSİ

Fox Tv de yepyeni bir dizi daha izleyici ile buluşuyor. Başarılı bir çok diziye imza atan Fox Tv şimdi Şehrin Melekleri adlı yeni dizisi ile yine oldukça iddialıdır. Bu yaz yayınladığı bir çok dizi ile oldukça büyük ilgi gören kanal Şehrin Melekleri dizisi ile şimdiden adından söz ettirmeye başladı.
Oldukça başarılı oyuncuların yer aldığı Şehrin Melekleri dizi oyuncuları arasında Yiğit Dikmen, Cenk Ertan, Buse Varol, Nilay Cafer, Ümit İbrahim Kantarcılar ve Arda Hacıoğlu gibi bir çok oyuncu yer almaktadır.

Şehrin Melekleri dizi konusu genel olarak emniyet amirlerinden efsane bir amir olan Fırtına Cemal'in yeni bir ekip kurarak şehirdeki tüm suç örgütlerinin üzerine gitmesini konu alacaktır. Birbirinden değerli ve başarılı oyuncuların yer aldığı dizideki tüm karakterleri sizlere tanıtmaya devam edeceğiz. İşte Şehrin Melekleri dizi oyuncu isimleri ve dizi konusu gibi bilgiler.

Şehrin Melekleri Dizi Oyuncuları Kimler

Şehrin Melekleri Cemal - Cenk Ertan
Şehrin Melekleri Gürkan - Ümit İbrahim Kantarcılar
Şehrin Melekleri İdil - Nilay Cafer
Şehrin Melekleri Fırat - Yiğit Dikmen Kimdir>>
Şehrin Melekleri Ertan - Volkan Akçaalan
Şehrin Melekleri Aslıhan - Buse Varol Kimdir>>
Şehrin Melekleri Mirza - Arda Hacıoğlu Kimdir>>
Şehrin Melekleri Bedirhan - Ünal Silver
Şehrin Melekleri Leyla - Tuğçe Karabacak

Şehrin Melekleri Dizi Konusu
Şehrin Melekleri dizi konusu genel olarak, Halk arasında İstanbul Emniyeti’nin başarısızlığına dair oluşan kanaat; emniyet mensuplarını, suçun kalbine inecek genç bir ekip kurmaya iter. Bunun için emniyetin efsane amirlerinden Fırtına Cemal görevlendirilir.
Ekip kurmak için harekete geçen Cemal, tüm itirazlara rağmen kural tanımaz ve yetenekli genç polisleri ekibine toplar. İlk başlarda anlaşamayan ekip üyeleri, zamanla birlik olarak tüm suçların önüne geçecektir. Bu süreçte aralarında aşk ve arkadaşlık ilişkilerinin gelişmesi, onları daha da iyi bir ekip yapar.

şehrin melekleri dizisi, şehrin melekleri dizi oyuncuları kimler, şehrin melekleri dizi konusu nedir, şehrin melekleri dizisi karakter isimleri, şehrin melekleri oyuncu isimleri, sehrin melekleri dizisi, fox tv şehrin melekleri, survivor yiğit'in dizisi,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top