galatasaray-real-madrid-maci-kac-kac
REAL MADRİD GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ

Yaptığı transferler ile bu akşam dünyanın en iyi takımlarından biri olan Real Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaray Bernabeu kupası için sahaya çıkacaklar. Bu yıl 36. düzenlenen Bernabeu kupasında Real Madrid Galatasaray ile karşı karşıya gelecektir. Bu dev maç bu akşam saat 23:30 da başlayacak ve D-Smarttan canlı olarak yayınlanacaktır. Real Madrid Galatasaray maçı için tüm taraftarlar heyecanla beklerlerken maça sayılı saatler kaldı ve nefesler tutuldu. Maçın şifresli olarak yayınlanmasından solayı tüm taraftarlar şifresiz kanal arayışlarına girdiler. Bizler sizler için buradan Real Madrid Galatasaray maçı başlaması ile beraber maçın önemli anlarını maç kaç kaç ve maç sonucu gibi bilgileri sizlere anlık olarak aktaracağız. İşte Real Madrid Galatasaray maçı bilgileri...

   REAL MADRİD 2 - 1 GALATASARAY
Goller
17. Dakika Nacho
53. Dakika Sneijder
80. Dakika Marcelo


Daha öncede toplam 8 maç yapan başarılı iki takım arasındaki karşılaşmaların 5 maçını Real Madrid alırken, 3 maçı ise Galatasaray almıştır. Bu akşam sahaya hangi kadro ile çıkacakları büyük merak konusu oldu özellikle Ronaldo'nun maçta olup olmayacağı merak ediliyor. Bu durumda takımların muhtemel kadroları şu şekildedir.

Real Madrid İlk 11'i : Kiko Casilla, Dani Carvajal, Sergio Ramos, Rafael Varena, Marcelo,Toni Kross, Casemiro, Gerath Bale, James Rodriguez, Modric ve Cristiano Ronaldo.

Galatasaray İlk 11'i :  Ferdando Muslera, Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta, Koray GÜnter, Alex Telles, Selçuk İnan, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Wesley Sneijder, Olcay Adın ve Lucas Podolski.

Her yıl düzenlenen Bernabeu kupası maçına ve stada ismini veren Santiago Bernebeu herkes tarafından merak edilmektedir. Peki Santiago Bernabeu kimdir. İşte merak edilen bilgiler.

Santiago Bernabeu Kimdir?
1909-1926 arasında Real Madrid'de futbol oynadı. Futbolu bıraktıktan sonra yöneticilik yapan Bernabéu, 1943'ten ölümüne kadar Real Madrid kulübünün başkanlığını yaptı. Hukuk doktoru ve kont olan Bernabéu, Madrid'de kendi adını taşıyan Santiago Bernabéu Stadyumu'nu yaptırdı. İlk transfer ettiği yıldız oyunculardan biri olan Alfredo di Stefano'yu neredeyse transfer edecek olan Barcelona'dan önce davranarak takımına getirdi. Beyaz Şimşekler adı ile Avrupa'nın 1 numaralı takımı olan ve 50'li yıllarda arka arkaya 5 kez Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nı alarak, ambargo koyan Real Madrid takımının yaratılmasında büyük pay sahibiydi.

real madrid galatasaray maçı kaç kaç, galatasaray real madrid maçı saat kaçta hangi kanalda, galatasaray real madrid maçını şifresiz veren kanallar, real madrid galatasaray maçı kaç kaç bitti maç sonucu, galatasaray real madrid maç sonucu, galatasaray real madrid maçı golleri, galatasaray real madrid maci kac kac bitti mac sonucu, 18 agustos real madrid galatasaray maci

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top