eskisehirspor-sivasspor-maci-kac-kac-bitti
ESKİŞEHİRSPOR SİVASSPOR MAÇI KAÇ KAÇ

Süper Ligin 2. hafta maçları arasında olan Eskişehirspor Sivasspor maçı bu akşam oynanıyor. İlk hafta maçlarında Fenerbahçe'ye yenilen Eskişehirspor ve Galatasaray ile berabera kalan Sivasspor bu akşam karşı karşıya geliyor. Eskişehirde oynanacak mücadelede bakalım kim galip gelecek. Maç saat 19:30 başlayacak ve Lig Tv den canlı olarak yayınlanacaktır. Bizde sizler için bu yazımızda Eskişehir Sivasspor maçının önemli anları ve gollerinin yanısıra, Eskişehirspor Sivaaspor maçı kaç kaç bitti maç sonucu gibi bilgileri sizler için derledik.

ESKİŞEHİR 4 - 2 SİVASSPOR
Goller
9. Dakika Gekas
21. Dakika Kaan Kanak
47. Dakika Gekas
60. Dakika Abola Dani
65. Dakika Batuhan Karadeniz
69. Dakika Gekas

Süper lig ikinci hafta maçları arasında olan ve ilk hafta da Galatasaray ile berabere kaln Sivaaspor bu akşam Eskişehir karşısında galibiyetle ayrılmak istemektedir. Eskişehirspor Sivasspor maçında ilk 11 de görev yapacak olan isimler ise şu şekildedir.

İşte Bu akşam karşılaşacak olan Sivas ve Eskişehir maçı kadroları. Eskişehirspor ve Medicana Sivasspor bu akşam 19. defa randevulaşacak. 18 maçta 6 galibiyet alan ES - ES rakibi Sivasspor'a 5 defa mağlup oldu. Kalan 7 mücadele ise berabere sona erdi.

Sivasspor İlk 11'i: Setkus- Cicinho, İbrahim, Ümit, Erkan - Burhan, Hakan, Adem, Mehdi- Aatıf, Batuhan
Eskişehirspor İlk 11'i: Boffin- Toko, Mongongu, Birol, Anıl- Ben Khalifa, Lawal, Alpaslan, Kaan- De Federico , Gekas

sivas eskişehir maçı, eskişehir sivasspor maçı kaç kaç, eskişehir sivasspor maçı kaç kaç bitti maç sonucu, 23 ağustos pazar eskişehirspor sivasspor maçı kaç kaç bitti, sivas eskişehir maçı hangi kanalda saat kaçta, eskisehir sivasspor maci kac kac bitti mac sonucu

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top