mersin-idman-yurdu-besiktas-maci-kac-kac
MERSİN İDMAN YURDU BEŞİKTAŞ MAÇI KAÇ KAÇ

Siyah Beyazlı ekip bu akşam 2015-2016 Süper Toto Süper Lig sezonunun ilk maçına çıkıyor. Süper lig ilk haftanın son maçları arasında olan Beşiktaş Mersin İdman Yurduna konuk oluyor. 16 Ağustos Pazar akşamı karşı karşıya gelecek olan Mersin İdman Yurdu Beşiktaş maçı Mersin Stadında oynanacak ve karşılaşma saat 22:00 başlayacaktır. Bu sezonun ilk maçları için sahaya çıkacak olan Beşiktaş Mersin İdman Yurdu maçını Bülent Yıldırım yöenetecek ve maç Lig Tv den naklen yayınlanacaktır. Maçı izleyemeyen taraftar için ise buradan Beşiktaş Mersin maçı kaç kaç bitti ve Mersin İdman Yurdu Beşiktaş maç sonucu gibi merak edilen tüm bilgileri sizler için paylaşmaya devam edeceğiz.

MERSİN İY. 2 - 5 BEŞİKTAŞ
Goller
9. Dakika Cenk Tosun
20. Dakika Nakoulma
44. Dakika Cenk Tosun
68. Dakika Cenk Tosun
73. Dakika Olcay Şahan
90. Dakika Nakoulma
90+3. Dakika Kerim Frei

Bu akşam oynanacak olan Beşiktaş Mersin İdman Yurdu maçında ilk 11 de görev yapacak olan futbolcular belli oldu ve kadrolarının muhtemel oyuncuları aşağıdaki gibidir. İşte Mersin İdman Yurdu ve Beşiktaş maçının ilk 11'leri.

MERSİN İ.Y.: Mihaylov,Serkan Balcı, Mitroviç, Sadiku, Vederson, Khalili, Mehmet Taş, Oktay Delibalta, Tita, Nakoulma, Welliton
BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Rhodolfo, Ersan, Tosic, Necip, Atiba, Gökhan, Oğuzhan, Quaresma, Gomez

MAÇ: Mersin İdman Y. - Beşiktaş
STADYUM: Mersin Stadı
HAKEM: Bülent Yıldırım
SAAT: 22.00
YAYIN: Lig TV

16 Ağustos Pazar akşamı saat 22:00 da sahaya çıkacak olan Beşiktaş ve Mersin İdman Yurdu arasında daha önce toplamda 7 maç yapılmıştır. Bu maçlardan 7 kez Beşiktaş galip gelirken, bir maçta ise Mersin İdman Yurdu galip gelmiştir. Bu akşam 1000. galibiyetini almak için sahaya çıkacak olan Beşiktaş bakalım bu maçı alabilecek mi.

beşiktaş mersin maçı kaç kaç bitti, mersin idman yurdu besiktas maci kac kac, mersin beşiktaş maçı, 16 agustos mersin idman yurdu beşiktaş maç sonucu, 16 agustos pazar mersin idman yurdu besiktas maci kac kac bitti, besiktas mersin maci sonucu,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top