besiktas-zavrc-maci-kac-kac-bitti-mac-sonucu
BEŞİKTAŞ NK ZAVRC MAÇI KAÇ KAÇ

Beşiktaş Nk Zavrc maçı bu akşam saat 19:00 da D-Smarttan canlı olarak yayınlandı. Hazırlık maçlarının ilkinde 2-0 Sturm Graz'a yenilen Beşiktaş, ikinci maçı ise Lille takımı ile yaptı ve bu maçta berabere bitti. Beşiktaş 26 Temmuz Pazar akşamı ise Nice takımı ile 2-2 berabere kaldı. Şimdi ise Nk Zavrc takımı ile karşı karşıya geliyor. 
Toplamda 5 hazırlık maçı yapacak olan Beşiktaş ilk maçını 22 Temmuz da Sturm Graz ile yaptı ve beklemediği bir mağlubiyet aldı. İkinci hazırlık maçı olan Lille takımı ile oynanan maçta ise berabere kalan Beşiktaş Nice ile de berabere kalarak bu maçta da galibiyet alamamıştır. Yazımızın devamında sizler için 29 Temmuz Çarşamba Beşiktaş Nk Zavrc maçı ayrıntılarını maçın golleri hakkındaki bilgileri paylaşacağız.


BEŞİKTAŞ 5 - 0 NK ZAVRC
Goller
27. Dakika Cenk Tosun
45. Dakika Ersan Gülüm
70. Dakika O. Özyakup
88. Dakika I. Köybaşı
90. Dakika M. Pektemek

Beşiktaş 29 Temmuz Çarşamba akşamı ise NK Zavrc takımı ile karşılaşacaktır. Beşiktaşın hazırlık maçlarının tarihleri ve hangi takımlar ile olduğu bilgisi yazımızın devamındadır. Bu akşam oynanan Nk Zavrc maçı ayrıntıları ile maçın golleri ve takım kadroları gibi tüm bilgileri sizler için derledik. İşte Beşiktaş Nk Zavrc Maçı golleri ve ayrıntıları....

Beşiktaş Nk Zavrc maçı ile ilgili ayrıntılar maçın golleri ve takım kadroları gibi merak edilen bilgiler burada olacaktır. Beşiktaş toplam 5 hazırlık maçı yapacak ve hazırlık maçlarının tarihleri şu şekilde olacaktır.
22 Temmuz da Sturm Graz takımı,
25 Temmuz da Lille takımı,
26 Temmuz da Nice takımı,
29 Temmuz da NK Zavrc takımı
1 Ağustos'ta da İtalya'nın Atalanta takımı ile karşılaşacaktır.

beşiktaş nk zavrc maçı, beşiktaş 29 temmuz zavrc maçı, beşiktaş zavrc maçı kaç kaç bitti, 29 temmuz pazar beşiktaş zavrc maç sonucu, beşiktaş hazırlık maçları ne zaman, besiktas nk zavrc, besiktas zavrc maci kac kac bitti, beşiktaş zavrc maçı, bu akşamki beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta, besiktas zavrak maci kaç kaç bitti,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top