besiktas-nice-maci-kac-kac-bitti
BEŞİKTAŞ NİCE MAÇI KAÇ KAÇ

Beşiktaş Nice maçı bu akşam saat 19:30 da D-Smarttan canlı olarak yayınlandı. Hazırlık maçlarının ilkinde 2-0 Sturm Graz'a yenilen Beşiktaş, ikinci maçı ise Lille takımı ile yaptı ve bu maçta berabere bitti. Beşiktaş 26 Temmuz Pazar akşamı ise Nice takımı ile karşı karşıya geldi.
Yaptığı transferler ile oldukça motive olan Beşiktaş hazırlık maçlarını aralıksız sürdürmektedir.

Toplamda 5 hazırlık maçı yapacak olan Beşiktaş ilk maçını 22 Temmuz da Sturm Graz ile yaptı ve beklemediği bir mağlubiyet aldı. İkinci hazırlık maçı olan Lille takımı ile oynanan maçta ise berabere kalan Beşiktaş 26 Temmuz Pazar akşamı Nice ile de berabere kalarak bu maçta da galibiyet alamamıştır. Yazımızın devamında sizler için 26 Temmuz Pazar Beşiktaş Nice maçı ayrıntılarını maçın golleri hakkındaki bilgileri paylaşacağız.


BEŞİKTAŞ 2 - 2 NİCE
  Goller
45. Dakika Alessana Plea
61. Dakika Cenk Tosun
64. Dakika Nampalys Mendy
82. Dakika Necip Uysal

Fransız ligi takımlarından olan Nice takımı ile yaptığı maçın ardından 2 hazırlık maçı daha yapacak olan Beşiktaş 29 Temmuz Çarşamba akşamı ise NK Zavrc takımı ile karşılaşacaktır. Beşiktaşın hazırlık maçlarının tarihleri ve hangi takımlar ile olduğu bilgisi yazımızın devamındadır. Bu akşam oynanan Nice maçı ayrıntıları ile maçın golleri ve takım kadroları gibi tüm bilgileri sizler için derledik. İşte Beşiktaş Nice Maçı golleri ve ayrıntıları....

Beşiktaş Nice maçı ile ilgili ayrıntılar maçın golleri ve takım kadroları gibi merak edilen bilgiler burada olacaktır. Beşiktaş toplam 5 hazırlık maçı yapacak ve hazırlık maçlarının tarihleri şu şekilde olacaktır.
22 Temmuz da Sturm Graz takımı,
25 Temmuz da Lille takımı,
26 Temmuz da Nice takımı,
29 Temmuz da NK Zavrc takımı
1 Ağustos'ta da İtalya'nın Atalanta takımı ile karşılaşacaktır.

beşiktaş nice maçı, beşiktaş 26 temmuz nice maçı, beşiktaş nice maçı kaç kaç bitti, 26 temmuz pazar beşiktaş nice maç sonucu, beşiktaş hazırlık maçları ne zaman, besiktas nice, besiktas nice maci kac kac bitti, beşiktaş nice maçı, bu akşamki beşiktaş maçı hangi kanalda saat kaçta, besiktas nice maci

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top