YAZ'IN ÖYKÜSÜ DİZİSİ
www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Yaz dizileri gelmeye devam ederken bir yeni dizi haberi de Kanal D den geldi ve oldukça iddialı bir şekilde tanıtımları yayınlanmaktadır. Oldukça başarılı oyuncuların yer aldığı Yaz'ın Öyküsü dizisinde yer alan oyuncuların listesini sizler için derledik. 

Başrollerinde Vildan Atasever, Ece Çeşnioğlu, Tansel Öngel, Çağdaş Onur Öztürk, Tuğçe Açıkgöz gibi oyuncuların yer aldığı Yaz'ın Öyküsü dizi oyuncuları arasında daha bir çok başarılı isim bulunmaktadır.

Yaz'ın Öyküsü dizi konusu genel olarak, yetirme yurdunda büyüyen güzel bir kız olan Yaz, yıllar sonra yurttan çıkıp arkadaşı ile planladıkları yurt dışına kaçma isteklerini harekete geçirmeye başladıkları sırada Yaz yıllar sonra annesinin ölmediğini öğrenmektedir. Bu şekilde gelişen olayları anlatacak olan dizide güzelliği ile büyüleyen Vildan Atasever anne rolünde olacaktır.
Yazımızın devamında Yaz'ın Öyküsü dizisi ile ilgili tüm bilgileri bulabilir ve Yaz'ın Öyküsü dizisi hakkındaki düşüncelerinizi yorum bölümünden paylaşabilirsiniz. İşte Yaz'ın Öyküsü dizisi hakkındaki bilgiler...

Yaz'ın Öyküsü Dizi Oyuncuları Kimler
www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Yaz'ın Öyküsü Umut - Vildan Atasever Kimdir>>
Yaz'ın Öyküsü Mert - Tansel Öngel
Yaz'ın Öyküsü Yaz - Ece Çeşmioğlu Kimdir>>
Yaz'ın Öyküsü Tunç - Çağdaş Onur Öztürk
Yaz'ın Öyküsü Ekim - Tuğçe Açıkgöz
Yaz'ın Öyküsü Ferhat - Tarık Ündüz
Yaz'ın Öyküsü Caner - Deniz Gürzumar
Yaz'ın Öyküsü Buğra - Tolga Ortancıl Kimdir>>
Yaz'ın Öyküsü Nevra - Ayşegül İşsever
Yaz'ın Öyküsü Doğu - Zühtü Erkan
Yaz'ın Öyküsü Saniye - İncilay Şahin
Yaz'ın Öyküsü Armağan - Zehra Daştan
Yaz'ın Öyküsü Selin - Elit Çam 
Yaz'ın Öyküsü Peri - Zeynep Kaçar
Yaz'ın Öyküsü Türkan - Burcu Ergenekon
Yaz'ın Öyküsü parla - Gönül Ülkü


Yaz'ın Öyküsü Dizi Konusu
Yetiştirme yurdunda büyüyen ve en büyük motivasyonu özgürleşip, kendi ayakları üzerinde durmak olan Yaz’ın bu hayali, yurtta da sorun çıkarması yüzünden erkene alınır. Tam da işlerin sarpa sardığı bir anda gerçekleşir. Bir anda kendilerini köşeye sıkışmış bulan Yaz ve Ekim; Caner ve Ferhat’la yurt dışına, Almanya’ya kaçma planlarını harekete geçirmeye başlarlar. Bu sırada, yakın arkadaşı Ekim’in her sabah izlediği, Yaz’ın da zerre kadar sevmediği Umut Erpek’in meşhur ‘Umudunu Kaybetme’ programında Yaz’ın bilmediği, göremediği bir olay cereyan eder.
Umut Erpek’i canlı yayında arayan bir hemşire, Umut’a 18 yıl önce ölü doğduğu kızının aslında hayatta olduğunu ve adı Yaz olan bu kızın, çocuk esirgemeye verildiğini söyler. Geçmişte doğum sırasında kaybettiği kızının peşine düşen Umut, henüz 18 yaşındayken Mert’le yaşadığı tek gecelik birliktelikten olan kızının, Mert’in babası Doğu tarafından ölü gösterildiğini öğrenir.
Bu süreçte yıllarca nefretini diri tuttuğu, geçmişte kendisini hamileyken yarı yolda bırakıp giden Mert’le karşılaşan Umut için sert yüzleşmeler gerçekleşir. Mert ise annesi Nevra’nın ve komada derin bir uykuda uyuyan babası Doğu’nun istediği gibi başarılı bir cerrah olmayıp, müzik yaparak, sanayideki ev-atölyesinde motosiklet parçası alıp-satarak hayatını sürdürmektedir.

yazın öyküsü dizisi, yazın öyküsü dizi oyuncuları kimler, yazın öyküsü dizisinde kimler oynuyor, yazın öyküsü dizisi karakter isimleri, yazın öyküsü dizisi ne zaman başlıyor, yazin oykusu dizisi oyuncu kadrosu, yaz'in oykusu dizisi, yaz'ın öyküsü dizi oyuncuları, yaz-ın öyküsü dizi oyuncu isimleri, yazın öyküsü yaz kimdir, yazin oykusu mert kim, yazin oykusu umut kimdir,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top