GALATASARAY BURSASPOR FİNAL MAÇI
www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Bu sezon Süper ligde şampiyon olan Galatasaray Ziraat Türkiye kupasını da kazanarak bu sezon çifte şampiyonluk yaşamak istiyor, Diğer taraftan Bursaspor ise ev sahipliği yaptığı kupayı müzesine götürerek taraftarına mutlu bir gün yaşatmak istiyor. 

3 Haziran Çarşamba akşamı Galatasaray Bursaspor ile Ziraat Türkiye Kupası final maçında karşı karşıya geliyor. Bu akşam oynanacak olan final maçı şimdiden büyük heyecanla beklenmektedir.
Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş Bursaspor başında son maçına çıkacak ve takıma kupayı hediye ederek ayrılmak istiyor. 

Ziraat Türkiye kupası final maçı için karşı karşıya gelecek olan Galatasaray Bursaspor bu akşam 3 Haziran Çarşamba akşamı Bursa Atatürk statında karşılaşacaklar. 
Bursa Atatürk Statında saat 20:30 da başlayacak olan maçın hakemi ise Bülent Yıldırım olmaktadır. Ziraat Türkiye kupası final maçı Galatasaray Bursaspor maçı kaç kaç bitti? maç sonucu ve maçın golleri yazımızın devamındadır. 

GALATASARAY 3 - 2 BURSASPORbursaspor
    Goller;
27. Dakika Fernandao
40. Dakika Burak Yılmaz
48. Dakika Burak Yılmaz
58. Dakika Volkan Şen
60. Dakika Burak Yılmaz

Galatasaray Bursaspor Maçı İlk 11'ler

Galatasaray: Sinan, Sabri, Semih, Hakan, Telles, Melo, Selçuk, Umut, Sneijder, Yasin, Burak 
Bursaspor: Harun, Şener, Ozan Tufan, Şamil Çinaz, Emre, Bekir, Belluschi, Volkan Şen, Josue, Bakambu, Fernandao
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Galatasaray ile Bursaspor, bu akşam 106’ncı defa karşı karşıya gelecek. İki takım arasında, Galatasaray’ın büyük bir üstünlüğü gözleniyor. İki takımın oynadığı 105 karşılaşmada Galatasaray 54 kez, Bursaspor ise 23 defa galip geldi. 28 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Galatasaray bu maçlarda 181 gol atarken, kalesinde ise 93 gol gördü.

galatasaray bursaspor maci kac kac bitti, galatasaray bursaspor maci 3 haziran, bu akşamki galatasaray bursaspor maci, gs bursa maci, galatasaray bursa maci, galatasaray bursaspor maçı 03 06 2015, ziraat türkiye kupası galatasaray bursapor maçı, galatasaray kupa maçı bursaspor, 3 haziran bursa galatasaray maci kac kac, ziraat kupası bursa galatasaray maci 03.05.2015, ziraat kupasi maci kac kac bitti

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top