SERENAY MI MERVE Mİ ELENDİ?
HASAN MI, HİLMİCEM Mİ ELENDi?

Bu hafta çok değişik bir eleme haftası yaşanan survivor all star da bu hafta iki dokunulmazlık oyunu oynandı ve oyunun birini ünlüler birini ise gönüllüler takımı kazandı ve elenmek üzere adaylar çıkardılar.

Haftanın en önemli oyunu olan dokunulmazlık oyununu bu akşam Ünlüler takımı kazandı ve bu sayede elenen takımının yarışmacı sayısı 3'e düşecektir.
Bu akşam ve dün akşamki dokunulmazlık oyunları sonucunda ada konseylerini gerçekleştiren takımlar konseyde isimler yazdılar ve bu hafta elemeye kalan kişi sayısı 4 oldu. 

Ünlüler takımı ada konseyinde Serenay ve Merve ismini yazdılar. 15 Haziran dokunulmazlık oyunu sonucu gönüllüler takımı ise konseyde Hilmicem ve Hasan ismini yazdılar. Böylelikle elemeye kalan isimlerden en az oyu alan kişi geçen haftaki yapılan sms oylama sonuçlarına göre belli olacak ve elenen kişi belli olacaktır. İşte 15 Haziran survivor all stardan elenen isim hakkındaki bilgiler.


15 HAZİRAN SURVİVOR SERENAY ELENDİ?


Ünlüler Ada Konseyinde Serenay ve Merve ismi yazılmıştı.
Gönüllüler Ada Konseyinde Hasan ve Hilmicem ismi yazılmıştı.
Elenen İsim Serenay Oldu.


ünlüler gönüllüler takımı eleme sonuçları, ünlülerden kim elendi, ünlüler takımı serenay mı elendi merve mi elendi, 15 haziran ünlülerde gönüllülerde kim elendi, 15 haziran ünlüler elenen kim, serenay mı hasan mı elendi, konseyde en çok kimin ismi yazıldı, ünlüler gönüllüler takımı ada konseyi sonuçları, 15 haziran ünlüler gönüllüler sms sonuçları, 15 haziran merve mi serenay mı elendi,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top