KARNELER SAAT KAÇTA VERİLECEK

Tüm öğrencilerin merak ettiği Cuma günü karneler saat kaçta verilecek ve dağıtılmaya kaçta başlanacak gibi olmuştur. 12 Haziran Cuma günü verilecek olan karneler öğrenci ve velileri oldukça merakta bırakmıştır. 

Tatil planları yapmakta olan öğrenci ve veliler karne saatlerini ve çocuklarını okula göndermek için hangi saatte gönderecekler gibi soruları sormaya başladılar. Bilindiği 2014 - 2015 eğitim öğretim yılı 12 Haziran Cuma günü son bulacak ve öğrenciler için zorlu bir yıl geride kalacaktır. 

Şimdi 3 aylık bir yaz tatiline girecek olan öğrenciler yarın yani cuma günü karnelerini alacaklar ve derin bir nefes alacaklar peki karneler 12 Haziran Cuma günü saat kaçta verilecektir. İşte karnelerin veriliş saatleri ile ilgili detaylar...

12 Haziran Cuma Karneler Saat Kaçta Verilecek

12 Haziranda son bulacak olan eğitim öğretim yılı öğrencilerin karne almasının ardından yaz tatiline girecektir. Öncelikle okulların karne verilme saatleri okul müdürlüklerince değişiklik gösterebilir. 

Yani her okul aynı saatte vermeyebilir. Bu yüzden okul idaresi tarafından söylenen saatler dikkate alınmalıdır. Eğer okul müdürlüğü bir saat vermemişse genel olarak karneler saat 10 vaya saat 11 de verilmektedir.

Sabahçı ve öğlenci grupları olan okullarda karneler, sabahçı gruplara karneler saat 10 veya 11 gibi verilecektir. Öğleden sonra olan gruplara ise yani öğlencilere karneler saat 2 gibi verilecektir. Karne verilme saatleri okullara göre değişiklik göstermektedir. Okul tarafından söylenilen saatler esastır.

karneler saat kaçta verilecek, 12 haziran cuma karneler saat kaçta verilecek, 12 haziran karne saati kaç, karneler kaçta dağıtılacak, karne dağıtılma saatleri, cuma günü karneler kaçta verilecek, yarın karneler saat kaçta verilecek, bugün karneler saat kaçta verilecek, 12 haziran karne dağıtılmaları kaçta başlanacak, karneleri saat kaçta alıcaz,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top