GALATASARAY'IN 4 YILDIZLI FORMASI
www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Süper Toto Süper Ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonun belli olması tüm tahminleri doğru çıkardı. Günler öncesinden tahminler ve olasılıklarla hesaplanan şampiyon kim olacak sorusu nihayet cevap buldu ve şampiyon belli oldu. 

2014-2015 sezonun süper toto süper lig şampiyonu Galatasaray olmuştur. Daha ligde oynanacak 1 maç olmasına rağmen şampiyon olan Galatasaray bu hafta ki Rize maçından sonra resmen şampiyonluğunu ilan edecek ve bu senenin lig serüveni bitecektir. 

Şampiyonluığunu ilan etmesi ile birlikte Galatasaray 4. yıldızı da takmış durumundadır. Gelecek sezon tüm takımlar yeni sezon formalarını hazırlamaya ve tasarlamaya başladılar. Tüm takımlar arasında ise en çok merak edilen forma Galatasaray'ın yeni forması olmaktadır. 
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
2014-2015 süper toto süper lig sezonu şampiyonu olan Galatasaray bu şampiyonluğu ile kazandığı 4. yıldız formalarda değişiklik yapılmasına sebep olacaktır. 4 yıldızlı formalar oldukça merak ediliyordu ve sonunda Galatasaray'ın 4 yıldızlı formaları görücüye çıktı taraftarların beğenisine sunuldu. Formanın sol omuz hizasındaki Galatasaray logosunun üzerine eklenmiş olarak kullanılacaktır. işte Galatasaray'ın yeni forması ve resimleri...

galatasaray yeni forması, galatasarayın 4 yıldızlı forması, galatasaray yeni sezon forması, galatasaray dört yıldız forması, galatasaray 4 yıldız forma şekli, gs yeni forma, gs 4 yildizli formasi, gs 2015 2016 yeni forması, galatasaray 2015 2016 forması

Galatasaray 4 Yıldızlı Yeni Forması

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top