BEŞİKTAŞ GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Süper Toto Süper Ligin son haftasında Beşiktaş Gençlerbirliği ile karşılaşıyor. Artık son maçlar oynanan süper toto süper lig de, bu hafta 34. hafta maçları oynanmaya devam ediyor ve 34. haftanın maçlarından biri Beşiktaş Gençlerbirliği maçıdır. Süper Toto Süper Lig de son maçlar arasında olan Beşiktaş Gençlerbirliği maçı 29 Mayıs Cuma akşamı oynandı.

Merakla beklenen Beşiktaş Gençlerbirliği maçı, Ankara Osmanlı Statında Hakem Yunus Yıldırım yönetmenliğinde oynandı. Beşiktaş bakalım bu maçtan 3 puan alabilecek mi?

29 Mayıs Cuma saat 20:00 da Ankara Osmanlı Statında oynanan Beşiktaş Gençlerbirliği maçı kaç kaç bitti ve maçın galibi kim oldu gibi soruların yanı sıra maçın önemli anları ve golleri gibi bilgileri sizler için derledik.


      BEŞİKTAŞ JK. 2 - 1 GENÇLERBİRLİĞİ
Goller;
 Dakika 42 C. Tosun
 Dakika 84 O. Özyakup
 Dakika 90 Ç. Bülbül
İlk 11'ler
BEŞİKTAŞ: Günay, Serdar, Sivok, Necip, Motta , Olcay, Atiba, Tolgay, Sosa, Mustafa , Ba
GENÇLERBİRLİĞİ Ferhat Hakan Ahmet Sedat Halil Gosso Tomic İrfancan Hleb Stancu El Kabir

Beşiktaş ile Gençlerbirliği arasında Süper Ligde daha önce toplam 36 maç yapılmıştır. Bu maçlardan 19 tanesini Beşiktaş almıştır. Maçların 8 tanesini ise Gençlerbirliği almıştır. Geriye kalan 9 maç ise berabere bitmiştir.
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
beşiktaş gençlerbirliği maci kac kac bitti, beşiktaş gençlerbirliği maci 29 mayıs, bu akşamki beşiktaş gençlerbirliği maci, beşiktaş gençlerbirliği maçı 29 05 2015, beşiktaş gençlerbirliği maçı, gençlerbirliği beşiktaş maci 29 mayıs, beşiktaş gençlerbirliği maci canlı anlatim, besiktas gençlerbirliği maçı son durum skoru, canlı anlatım

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top