TRABZONSPOR BALIKESİRSPOR MAÇI
www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Süper Toto Süper Ligin 33. haftasında Trabzonspor Balıkesirspor ile karşılaşıyor. Tüm hızıyla devam süper toto süper lig de, bu hafta 33. hafta maçları oynanmaya devam ediyor ve 33. haftanın maçlarından biri Trabzonspor maçıdır. Süper Toto Süper Lig de merakla beklenen maçlar arasında olan ve önemli bir maç olan Trabzonspor Balıkesir maçı 23 Mayıs Cumartesi akşamı oynandı.

Merakla beklenen Trabzonspor Balıkesirspor maçı, Trabzonspor Avni Aker Statında Hakem Bülent Yıldırım yönetmenliğinde oynandı. Trabzonspor bakalım bu maçtan 3 puan alabilecek mi?

23 Mayıs Cumartesi saat 20:00 da Trabzonspor Avni Aker Statında oynanan Trabzonspor Balıkesir maçı kaç kaç bitti ve maçın galibi kim oldu gibi soruların yanı sıra maçın önemli anları ve golleri gibi bilgileri sizler için derledik.

TRABZONSPOR 3 - 2 BALIKESİRSPOR
Goller;
 Dakika 28 A. Ceviker
 Dakika 35 C. Medjani
 Dakika 50 O. Cardozo
 Dakika 69 A. Ataseven
 Dakika 85 O. Cardozo

İlk 11'ler
TRABZONSPOR: Onur (İbrahim), Aykut , Uğur, Medjani, İshak Doğan, Fatih Atik, Özer Hurmacı, Mehmet Ekici, Erkan Zengin, Yusuf Erdoğan, Waris
BALIKESİRSPOR: Vukovic, Abdülhamit, Kulusic, Glumac, Berkan, Burak, Eray, Aykut, Muğdat, Ermin Zec, İsaac
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Trabzonspor Balıkesirspor arasında toplamda 2 maç yapılmıştır. Maçın birini Balıkesir kazanırken diğer maç ise berabere bitmiştir.

trabzonspor balıkesir maci kac kac bitti, trabzonspor balıkesir maci 23 mayıs, bu akşamki trabzonspor balıkesir maci, trabzonspor balıkesir maçı 23 05 2015, trabzonspor balıkesir maçı, trabzonspor balıkesir maci 23 mayıs, trabzonspor balıkesir maci canlı anlatim, trabzonspor balıkesir maçı son durum skoru, canlı anlatım

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top