FENERBAHÇE BURSASPOR 21 MAYIS
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL MAÇI
www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Ziraat Türkiye kupası yarı final rövanş maçları oynanmaya devam ediyor. Bursaspor Fenerbahçe arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçının ilki 2-1 Fenerbahçenin üstünlüğü ile sonuçlanmıştır.

Fenerbahçe Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında yine karşılaşacaklar. Bilindiği gibi Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçlarında Galatasaray ile Sivasspor ile eşleşmiş ve finale çıkan ilk takım Galatasaray olmuştu. Bakalım Galatasarayın rakibi kim olacak. 

Ziraat Türkiye kupası yarı final rövanş maçı için karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe Bursaspor bu 21 Mayıs Perşembe akşam Şükrü Saraçoğlu statında karşılaşacaklar. 
İstanbul Şükrü Saraçoğlu Statında saat 20:30 da başlayacak olan maçın hakemi ise Bülent Yıldırım olmaktadır. Ziraat Türkiye kupası yarı final Fenerbahçe Bursaspor maçı kaç kaç bitti? maç sonucu ve maçın golleri yazımızın devamındadır. 

fenerbahceFENERBAHÇE 0-3 BURSASPORbursaspor
 Goller;
33. Dakika Volkan
76. Dakika Fernando
84. Dakika Şamil Cinaz

Fenerbahçe Bursaspor Maçı İlk 11'ler

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Egemen Korkmaz, Diego Ribas,Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Dirk Kuyt, Alper Potuk, Michael Kadlec, Emmanuel Emenike.
Yedekler: Mert Günok, Serdar Kesimal, Bekir İrtegün, Hasan Ali Kaldırım, Moussa Sow,Caner Erkin, Mert Zeybek.
Bursaspor: Harun Tekin, Şener Özbayraklı, Şamil Çinaz, Serdar Aziz, Aziz Eraltay, Ozan Tufan, Fernando Belluschi, Filipe Josue, Volkan Şen, Cedric Bakambu, Jose Fernandao. 
Yedekler: Okan Kocuk, Emre Taşdemir, Ertuğrul Ersoy, Ozan İpek, Bekir Yılmaz, Bakaye Traore, Enes Ünal.
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
İki takım Süper Lig’de 92. kez karşı karşıya geldi. İki takım arasında oynanan 92 maçtan 47'sini Fenerbahçe kazanırken, 13'ünü Bursaspor kazandı ve 32 maç berabere sonuçlandı. Fenerbahçenin ligde kaydettiği 145 gole, Bursaspor 73 golle karşılık verdi.


fenerbahce bursaspor maci kac kac bitti, fenerbahce bursaspor maci 21 mayıs, bu akşamki fenerbahce bursaspor maci, fb bursa maci, fener bursa maci, fenerbahçe bursaspor maçı 21 05 2015, fenerbahçe: bursapor: maçı, fener bursa maci 21 mayıs, BURSASPOR FENERBAHÇE MAÇI, 21 mayıs bursa fb maci kac kac, ziraat kupası bursa fener maci 21 05 2015

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top