BEŞİKTAŞ KONYASPOR MAÇI
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Süper Toto Süper Ligin 32. haftasında Beşiktaş Konyaspor ile karşılaşıyor. Tüm hızıyla devam süper toto süper lig de, bu hafta 32. hafta maçları oynanmaya devam ediyor ve 32. haftanın maçlarından biri Beşiktaş Konyaspor maçıdır. Süper Toto Süper Lig de merakla beklenen maçlar arasında olan ve önemli bir maç olan Beşiktaş Konyaspor maçı 18 Mayıs Pazartesi akşamı oynandı.

Merakla beklenen Beşiktaş Konyaspor maçı, Ankara Osmanlı Statında Hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetmenliğinde oynandı. Beşiktaş bakalım bu maçtan 3 puan alabilecek mi?

18 Mayıs Pazartesi saat 20:00 da Ankara Osmanlı Statında oynanan Beşiktaş Konyaspor maçı kaç kaç bitti ve maçın galibi kim oldu gibi soruların yanı sıra maçın önemli anları ve golleri gibi bilgileri sizler için derledik.


    BEŞİKTAŞ 0 - 1 KONYASPOR
Goller;
 82. Dakika Torje

İlk 11'ler
BEŞİKTAŞ: Günay, Serdar, Sivok, Necip, Motta , Olcay, Atiba, Tolgay, Sosa, Mustafa , Ba
KONYASPOR: Kaya, Fuchs, Vukovic, Volkan, Mehmet , Ali Çamdalı, Mahlangu, Mehmet , Torje, Ömer Ali, Hasan Kabze

Beşiktaş ile Konyaspor arasında Süper Ligde daha önce toplam 19 maç yapılmıştır. Bu maçlardan 8 tanesini Beşiktaş almıştır. Maçların 8 tanesini ise Konyaspor almıştır. Geriye kalan 3 maç ise berabere bitmiştir.
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
beşiktaş konyaspor maci kac kac bitti, beşiktaş konyaspor maci 18 mayıs, bu akşamki beşiktaş konyaspor maci, beşiktaş konyaspor maçı 18 05 2015, beşiktaş konyaspor maçı, konya beşiktaş maci 18 mayıs, beşiktaş konyaspor maci canlı anlatim, besiktas konya maçı son durum skoru, canlı anlatım

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top