FENERBAHÇE MERSİN İY MAÇI
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Süper Toto Süper Ligin 32. haftasında Fenerbahçe Mersin İY ile karşılaşıyor. Tüm hızıyla devam süper toto süper lig de, bu hafta 32. hafta maçları oynanmaya devam ediyor ve 32. haftanın maçlarından biri Mersin İdman Yurdu Fenerbahçe maçıdır. Süper Toto Süper Lig de merakla beklenen maçlar arasında olan ve önemli bir maç olan Fenerbahçe Mersin İdman Yurdu maçı 17 Mayıs Pazar akşamı oynandı.

Merakla beklenen Fenerbahçe Mersin İY maçı, Mersin Arena Statında Hakem Cüneyt Çakır yönetmenliğinde oynandı. Fenerbahçe bakalım bu maçtan 3 puan alabilecek mi?

17 Mayıs Pazar saat 20:00 da Mersin Arena Statında oynanan Mersin İdman Yurdu Fenerbahçe maçı kaç kaç bitti ve maçın galibi kim oldu gibi soruların yanı sıra maçın önemli anları ve golleri gibi bilgileri sizler için derledik.


  MERSİN İY. 0 - 1 FENERBAHÇE
Goller;
 90+2 Dakika Emre

İlk 11'ler
MERSİN İDMAN YURDU: Nihat, Serkan B., Mitrovic, Servet, Vederson, M.Ceylan, Güven, Khalili, Oktay, Nakoulma, Welliton.
FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Egemen, Alves, Caner, Diego, Emre, M.Topal, Meireles, Sow, Webo

Fenerbahçe ile Mersin İdman Yurdu arasında Süper Ligde daha önce toplam 7 maç yapılmıştır. Bu maçlardan 7 tanesini de Fenerbahçe almıştır. Mersin İdman Yurdu Fenerbahçe karşısında üstünlük sağlayamamıştır.
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
mersin iy fenerbahçe maci kac kac bitti, fenerbahçe mersin idman yurdu maci 17 mayıs, bu akşamki fenerbahçe mersin maci, mersin İY fenerbahçe maçı 17 05 2015, mersin İY fenerbahçe maçı, fener mersin maci 17 mayıs, mersin idman yurdu fenerbahçe maci canlı anlatim, fenerbahçe mersin maçı son durum skoru, canlı anlatım

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top