GALATASARAY GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Süper Toto Süper Ligin 32. haftasında Galatasaray Gençlerbirliği ile karşılaşıyor. Tüm hızıyla devam süper toto süper lig maçları, bu hafta 32. hafta maçları oynanmaya devam ediyor ve 32. haftanın açılış maçlarından biri Galatasaray Gençlerbirliği maçıdır. Süper Toto Süper Lig de merakla beklenen maçlar arasında olan ve önemli bir maç olan Galatasaray Gençlerbirliği maçı 16 Mayıs Cumartesi akşamı oynandı.

Merakla beklenen Galatasaray Gençlerbirliği maçı, Türk Telekom Arena Statında Hakem Halis Özkahya yönetmenliğinde oynandı. Galatasaray bakalım bu maçtan 3 puan alabilecek mi?

16 Mayıs Cumartesi saat 20:00 da Türk Telekom Arena Statında oynanan Galatasaray Gençlerbirliği maçı kaç kaç bitti ve maçın galibi kim oldu gibi soruların yanı sıra maçın önemli anları ve golleri gibi bilgileri sizler için derledik.


GALATASARAY 1 - 0 GENÇLERBİRLİĞİ
Goller;
 Dakika 67 Sneijder

İlk 11'ler
GALATASARAY: Sinan B., Sabri, Semih, Hakan, Telles, Selçuk, Melo, Emre, Sneijder, Yasin, Burak
GENÇLERBİRLİĞİ: Ferhat K., Hakan, Ferhat G., Ahmet, Uğur, Hleb, Petrovic, Gosso, Stancu, Mervan, El Kabir
Galatasaray ve Gençlerbirliği arasında Süper Ligde daha önce toplam 35 maç yapılmıştır. Bu maçlardan 20 tanesini Galatasaray almıştır. 8 tanesini ise Gençlerbirliği almıştır. Geriye kalan 7 maç ise berabere bitmiştir.

galatasaray gençlerbirliği maci kac kac bitti, galatasaray gençlerbirliği maci 16 mayıs, bu akşamki galatasaray gençlerbirliği maci, galatasaray gençlerbirliği maçı 16 05 2015, galatasaray gençlerbirliği maçı, galatasaray maci 16 mayıs, galatasaray gençlerbirliği maci canlı anlatim, galatasaray gençlerbirliği maçı son durum skoru, canlı anlatım

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top