AKHİSAR BELEDİYE BEŞİKTAŞ MAÇI
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Süper Toto Süper Ligin 31. haftasında Beşiktaş Akhisar belediye Spor ile karşılaşıyor. Tüm hızıyla devam süper toto süper lig maçları, bu hafta 31. hafta maçları oynanmaya devam ediyor ve 31. haftanın kapanış maçlarından biri Akhisar Belediye ve Beşiktaş maçıdır. Süper Toto Süper Lig de merakla beklenen maçlar arasında olan ve önemli bir maç olan Akhisar Belediye Beşiktaş maçı 14 Mayıs Perşembe akşamı oynandı.

Merakla beklenen Akhisar Belediye Beşiktaş maçı, Manisa 19 Mayıs Statında Hakem Bülent Yıldırım yönetmenliğinde oynandı. Beşiktaş bakalım bu maçtan 3 puan alabilecek mi?

14 Mayıs Perşembe saat 19:45'te da Manisa 19 Mayıs Statında oynanan Akhisar Belediye Beşiktaş maçı kaç kaç bitti ve maçın galibi kim oldu gibi soruların yanı sıra maçın önemli anları ve golleri gibi bilgileri sizler için derledik.


AKHİSAR BLD. 1 - 1 BEŞİKTAŞ
Goller;
 Dakika 14 Mehmet
 Dakika 54 Demba Ba

Akhisar Belediyespor: Oğuz, Koray, Douglao, İsmail, Kadir, Custodio, Bilal, Mehmet, LuaLua, Güray, Bruno 
Beşiktaş: Cenk, Serdar, Necip, Ersan, Motta, Atiba, Tolgay, Gökhan, Sosa, Olcay, Demba Ba.

Akhisar ile Beşiktaş bugüne kadar ligde 5 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçların 3’ünü Beşiktaş 1’ini ise Akhisar kazanırken, Manisa’da oynanan diğer bir maç ise berabere bitmiştir.

akhisar beşiktaş maci kac kac bitti, akhisar beşiktaş maci 14 mayıs, bu akşamki akhisar beşiktaş maci, bjk akhisar maci, akhisar besiktas maci, akhisar beşiktaş maçı 14 05 2015, akhisar beşiktaş maçı, beşiktaş maci 14 mayıs, akhisar beşiktaş maci canlı anlatim, akhisar beşiktaş maçı son durum skoru

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top