SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SONUÇLARI NEDEN AÇIKLANMADI

Dün akşam 14 Nisan Salı ekrana gelen Survivor All Star 31. bölüm, yani haftanın eleneceğini belirleyecek olan bölümde tüm izleyenler sms sonuçlarının açıklanmasını beklerken, Ünlülerin yapılan sms oylama sonuçları açıklanmadı. Salı akşamı ünlüler sms sonuçları neden açıklanmadı işte detaylar.

Bilindiği gibi bu hafta Survivor All Star da 8. hafta bitmek üzere ve haftanın son bölümü olarak Salı gecesi yayınlanan survivor da herkesin merakla beklediği Ünlülerin bu haftaki sms oylaması dün akşam açıklanmadı. 

Her hafta Salı günleri elenecek yarışmacının açıklandığı yarışmada artık eleme günleri Çarşamba günleri olacak, yani survivor all star 8. haftadaki Ünlüler takımından elenecek olan kişi 15 Nisan Çarşamba, bu akşam belli olacak ve yeni bölüm ile ekranlara gelecektir. 

Peki Survivor Elemesi Neden Çarşamba Yapılacak.
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
TV8 ekranlarında yayınlanan ve oldukça iyi reyting alan sevilen yarışma survivor all star, haftada 4 gün yayınlanıyordu. Yayınlandığı her gün birinci olan survivor bundan sonra haftada 5 gün yayınlanacaktır. Yani artık survivor all star elemeleri çarşamba günleri olacaktır. Bu hafta ünlüler takımından elenecek kişinin kim olacağı bu akşam açıklanacak olan Ünlüler sms sonuçlarında belli olacaktır. 

Acun Ilıcalı'nın aldığı bu karar ile artık Çarşamba günleri de yayınlanacak olan Survivor All Star da bakalım 15 Nisan Çarşamba akşamı neler yaşanacak ve adaya kim veda edecek, ünlülerden en çok smsi kim alacak hepsi bu akşam burada olacaktır.

Siz Bu Konuda Neler Düşünüyorsunuz?
Yorum Bölümünden Düşüncelerinizi Paylaşabilirsiniz.
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
ünlüler sms sonuçları neden açıklanmadı, dün akşamki survivorda oylama neden yapılmadı, 14 nisan salı sms sonuçları niye açıklanmadı, ünlülerden dün neden eleme olmadı, ünlerden kim elendi, dün akşam survivorda neler oldu, survivor ünlüler sms sonuclari nezaman açıklanacak, bu aksam survıvor var mı,

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top