SURVİVOR HİLMİCEM KİMDİR
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı Survivor All Star yarışması tüm heyecanı ve yeni bölümleri ile devam etmektedir. En çok izlenen yarışmaların başında gelen Survivor All Star da birbirinden yetenekli ve iddialı yarışmacılar yer almaktadır. 

Survivor all starda yarışan ve oldukça başarılı olan isimlerin başında ise Hilmicem İntepe gelmektedir. Hilmicem bilindiği gibi bir survivor şampiyonudur. Bu sezonda yine başarılı bir şekilde ve oldukça iddialı ilerleyen Hilmi cem, survivor all star gönüllüler takımında yarışmakta ve favori isimlerin başındadır.
Oynadığı her oyunda hızlı ve kuvvetli bir şekilde tüm oyunları kazanan Hilmicem yakışıklılığı ile de dikkat çekmektedir. Survivor All Star izleyicilerinin bir numaralı ismi olan Hilmi Cem hakkındaki bilgiler merak edilmektedir. Yazımızın devamında Hilmicem hakkındaki tüm bilgileri bulabilirsiniz.

SURVİVOR ALL STAR YARIŞMACILARI>>>

Survivor Hilmicem Kimdir

Hilmicem İntepe Kimdir
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Survivor All Star'ın en gözde ve başarılı isimlerinden olan Hilmi cem İntepe, 19 Mayıs 1992 tarihinde Muğla’da doğmuştur. Anne ve babası ilkokul öğretmenidir. Bodrum lisesinden mezun oldu. Küçük yaşlardan beri dans ve akrobasi ile uğraşan Hilmi Cem İntepe, Muğla üniversitesinde Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulundan mezun olmuştur.
Hilmi Cem İntepe, Muğla’da kurmuş olduğu “Allstar Dance Academy” adında bir dans ve spor okulu sahibidir. Bu okulda dans eğitmenliğine devam etmektedir. İngilizce ve Rusça bilen Hilmi Cem İntepe Bodrum’da ikamet etmektedir. 2012 yılında “Yetenek sizsiniz Türkiye” yarışmasına da katılmış yarı finale kadar gelebilmişti. 

Survivor Hilmi Cem İntepe, 2013 yılında Panama’da yapılan, Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında yarıştı ve ilk defa bir gönüllü olarak finale adını yazdıran şampiyon oldu. Hilmi Cem İntepe'nin birinci olduğu yarışmada, Doğukan Manço ikinci, Ümit Karan üçüncü, Murat Ceylan dördüncü olmuştur. 
Survivor yarışmasından sonra dizilerde oynamaya başlayan Hilmicem Muhteşem Yüzyıl da Şehzade Mustafa'nın Yavuz adında silahtarı rolündeydi. Daha sonra Hilmi cem, 2014 yılında Çalıkuşu dizisinde Yusuf karakterini canlandırdı. Hilmi cem İntepe, 2014 yılında Stajyer Mafya adlı komedi filminde başrolde oynadı. 

Hilmicem Dizi ve Filmleri :  
2013 - Muhteşem Yüzyıl (Tv dizisi) 
2014 - Çalıkuşu (Tv dizisi) 
2014 - Stajyer Mafya (Sinema Filmi) 
2014 - Çılgın Dersane 4 - Ada (Sinema Filmi)

survivor hilmicem kimdir, survivor all star hilmicem biyografi, sörvayvır hilmi cem resimleri, sorvivordaki hilmicemin yaşı kaç, survivor hilmicem kaç yaşında boyu kilosu kaç, survivor hilmicem gerçekte ne iş yapıyor, survivor hilmicem evli mi, sevgilisi kim, survivor hilmicem intepe, 

Survivor Hilmicem Resimleri

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top