PARAMPARÇA MÜGE KİMDİR

Paramparça dizisi ekranlarda olmaya ve yeni bölümleri ile izleyici karşısında olmaya devam etmektedir. Dizi oyuncuları arasına yeni katılan oyuncu Zühre Gökdağ canlandırdığı Müge karakteri ile bir anda hem güzelliği hemde oyunculuk performansı ile oldukça beğenilmektedir.
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Başrollerinde Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Alina Boz, Leyla Tanlar, Ebru Özkan, Nursel Köse, Güneş Emir, Burak Tozkoparan gibi başarılı isimlerin yer aldığı Paramparça dizisi konusu kadar oyuncuları ile de oldukça beğenilmektedir. 

Paramparça dizisine yeni katılan isim olan Zühre Gökdağ dizide Ozan'ın sevgilisi Müge karakterini canlandırmaktadır. İzleyiciler tarafından beğenilen ve hakkında bilgiler araştırılmaya başlanan Zühre Gökdağ hakkında bir çok soru sorulmaktadır. Yazımızın devamında Paramparça Müge karakteri ve Zühre Gökdağ hakkındaki bilgileri bulabilirsiniz.

PARAMPARÇA DİZİ OYUNCULARI>>>

Paramparça Dizisi Müge Karakteri Kimdir

Zühre Gökdağ Kimdir
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
Paramparça dizisinde Müge karakterini canlandıran Zühre Gökdağ, 1995 yılında İstanbul da doğmuştur. 20 Yaşında olan güzel oyuncu Paramparça dizisi dizi oyuncuları arasında beğenilen isimler arasındadır. 

1,75 boyunda ve 55 kilo olan Zühre Gökdağ daha önce hiç bir dizide rol almamıştır. İlk olarak Paramparça dizisinde oynayan genç oyuncu Akademi 35,5 ve Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimleri almıştır. 

Zühre Gökdağ Yaşı: 20
Zühre Gökdağ Boyu: 1,75
Zühre Gökdağ Kilosu: 55
Zühre Gökdağ Twitter: https://twitter.com/ZuhreGokdag
Zühre Gökdağ İnstagram: https://instagram.com/zuhreegokdag/

paramparça müge kimdir, paramparça dizisi ozanın sevgilisi kim, paramparça dizisi müge karakteri kimdir, paramparçadaki müge, zühre gökdağ kimdir, zühre gökdağ resimleri, zühre gökdağ biyografi, zuhre gokdag, paramparca muge kim, ozan'ın sevgilisi muge 

Zühre Gökdağ Resimleri


0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top