UEFA AVRUPA LİGİ YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir
UEFA Avrupa Ligi çeyrek final maçlarının tamamlanmasının ardından şimdi tüm dünyanın gözü UEFA Avrupa Ligi yarı final maçlarına çevrildi. Bilindiği gibi UEFA Şampiyonlar ligi ve UEFA Avrupa liginde son dörde kalan takımlar belli olmuştu. 

Herkesin merakla beklediği dev eşleşmeler ise bugün İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde düzenlenen ve UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino ve eski milli Alman futbolcu Karl-Heinz Riedle'nin katıldığı kura çekimi ile beklenen eşleşmeler gerçekleştirildi.

Bilindiği gibi UEFA Şampiyonlar Liginde son dörde Bayern Münih, Barcelona, Juventus, Real Madrid kalmıştı. Avrupa Ligi son dörde kalan takım ise Napoli, Dnipro, Sevilla, Fiorentina kalmıştı. En iyi dörder takımın kaldığı yarı final eşleşmeleri ile ilgili bilgiler aşağıdadır. 

UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi yarı finalin ilk maçları 5-6 Mayıs'ta, rövanş karşılaşmaları ise 12-13 Mayıs'ta yapılacak. Final ise 6 Haziran Cumartesi günü Almanya'nın Berlin Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak. 

ŞAMPİYONLAR LİGİ YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ 

* Bayern Münih - Barcelona 
* Juventus - Real Madrid 
bu yazı www.songuncell.blogspot.com'a aittir

UEFA AVRUPA LİGİ YARI FİNAL EŞELŞMELERİ 

* Napoli - Dnipro 
* Sevilla - Fiorentina


UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi yarı final eşleşmeleri yukarıdaki gibidir. Eşleşmelerde ilk sırada yer alan takımlar ilk maçını sahasında, ikincisini deplasmanda oynayacak. Yarı final karşılaşmaları, 7 ve 14 Mayıs'ta oynanacak. Final ise 27 Mayıs Çarşamba günü Polonya'nın başkenti Varşova'daki Ulusal Stadyum'da yapılacak.


uefa yarı final eşleşmeleri, uefa da yarı final maçları ne zaman, yarı final uefa maçları, şampiyonlar ligi yarı final maçları ne zaman oynanacak, yarı finalde kim kimle eşleşti, uefa yarı final maç bilgileri, uefa yarı finalde kimler var, uefa şampiyonlar ligi yarı final eşleşmeleri ve tarihleri, hangi takımlar yarı finale kaldı, 

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top