şükran ovalı kimdir, şükran ovalı resimleri, şükran ovalı hayatı, şükran ovalı biyografi, şükran ovalı oynadığı diziler, şükran ovalı rol aldığı diziler, cinayet dizisi umay abalı kimdir, cinayet dizisi umay abalı kim, cinayet dizisi umay abalı resimleri, cinayet dizisi umay kaç yaşında, cinayet dizisi umay abalı gerçekte kim, umay abalı cinayet dizisi resimleri, umay abalı gerçek adı ne, cinayet dizisi umay abalı gerçek adı ne, şükran ovalı sevişme sahnesi izle, şükran ovalı kaç yaşında, 


ŞÜKRAN OVALI KISACA HAYATI VE MERAK EDİLENLERİ

Kanal D'nin yeni ve adından çokça söz ettirdiği Cinayet dizisi diziseverler ile buluştu. Kanal D Cinayet dizisi başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Engin Altan Düzyatan ve Şükran Ovalı gibi isimlerin yer aldığı polisiye bir dizi olan Cinayet en çok izlenen ve sevilen dizi olmayı hedefliyor.

Kanal D ekranlarında başlayacak olan Cinayet dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkatleri toplamıştır. Cinayet dizisi oyuncuları arasında olan ve en çok merak edilen isim olan Şükran Ovalı Cinayet dizisi oyuncuları arasında dikkat çeken isimlerin başında yer alıyor.

Sizlere bu yazımızda Cinayet dizisi Umay Abalı kimdir, Cinayet dizisi Umay karakteri kimdir, Şükran Ovalı kimdir, şükran ovalı resimleri, gibi soruların sorulması üzerine hakkında merak edilenleri ve şükran ovalı biyografisini paylaşacağız.


Şükran Ovalı Kimdir

Kanal D Cinayet dizisi Umay Abalı karakterini canlandıran Şükran Ovalı 1 Nisan 1985 yılında İzmir' de doğmuştur. Sevilen, güzel, deneyimli Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Küçüklüğü doğup büyüdüğü İzmir, Bahçelievler'de geçmiştir. Mustafa Urcan İlköğretim Okulu'nda ve Fevzi Çakmak Ortaokulu'nda okumuş. Müjdat Gezen Sanat Merkezi oyunculuk mezunudur.
Bir çok dizi ve filmlerde oynayan güzel oyuncu Şükran Ovalı ilk adını duyurduğu ve yıldızı parlayan dizisi ise Bir Bulut Olsam Dizisinde tanınmıştır. Özellikle bu dizideki sevişme sahneleri ile çok konuşulmuştu. Güzel ve başarılı oyuncu Şükran Ovalı şimdilerde Kanal D de Cinayet dizisinde Umay Abalı karakteri ile karşımızda olacak.



Şükran Ovalı Rol Aldığı Dizi ve Filmler

Bez Bebek : 2007-2009 (Dizi) (FOX) Merve rolünde
Aşk Yakar : 2008 (Dizi) (Kanal D)
Alia : 2008 (Film) İpek Komiser rolünde
Ev : 2009 (Film)
Kahramanlar : 2009 (Dizi) (Show TV) Ayşe Komiser rolünde
Bir Bulut Olsam : 2009 (Dizi) (Kanal D) Bahar rolünde
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi : 2010 (Dizi) (Star TV) Aslı rolünde
Reis : 2011 (Dizi) (atv) Nazlı rolünde
Kötü Yol : 2012 (Kanal D) Nuran rolünde
Leyla ile Mecnun : 2012 (TRT 1) Sena rolünde
Avrupa Avrupa : 2013 Melisa rolünde
Cinayet : 2014 (Kanal D) Umay Abalı rölünde



Şükran Ovalı Resimleri












Şükran Ovalı Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.



.

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top