dilara gönder kim, dilara gönder kimdir, dilara gönder kaç yaşında, dilara gönder resimleri, dilara gönder ne iş yapıyor, dilara gönder nereli, dilara gönder hangi kanalda spikerlik yapıyor, dilara gönder hangi dizide oynayacak, ne diyosun dizisi cansu kim, ne diyosun dizisi cansu resimleri, ne diyosun dizisi cansu, ne diyosun cansu, ne diyosun dizisi cansu gerçek adı ne, ne diyosun cansu kaç yaşında, ne diyosundaki cansu gerçekte kim,


NE DİYOSUN DİZİSİ CANSU (DİLARA GÖNDER) 

Kanal D de izleyici ile buluşacak yeni dizilerden biri olan Ne Diyosun dizisi Kanal D'nin komedi dizisi olacak. Başarılı dizilere imza atan Kanal D, Ne Diyosun dizisi ile de aynı başarıyı devam ettirmeyi planlıyor. Kanal D Ne diyosun dizisi konusu kadar oyuncu kadrosu ile de dikkat çekmektedir. Ne Diyosun dizisi başrollerinde İlker Aksum, Dilara Gönder, Bülent Seyran, Ayça İnci, Mehmet Ali Kaptanlar yer alıyor. Dizi oyuncuları içerisinde en çok adından söz ettiren oyuncu ise güzel spiker Dilara Gönder oluyor.

Sizlere bu yazımızda Dilara Gönder kimdir, Dilara Gönder kaç yaşındadır, Ne Diyosun dizisi Cansu kimdir, Ne diyosun dizisindeki Cansu gerçek adı ne gibi soruların sorulması ile birlikte Dilara Gönder biyografisi ve resimlerini paylaşacağız.



Dilara Gönder Kimdir

Ne Diyosun dizisi Cansu karakterini canlandıran Dilara Gönder Televizyon Sunucusudur. 17 Haziran 1983 doğumlu Dilara Gönder Almanya'nın Herrenberg kasabasında doğmuştur. İzmir Bornova Anadolu Lisesi bitirdikten sonra Yeditepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü’nden mezun olmuştur.
Aydın Doğan Vakfı’nın düzenlemiş olduğu 2007 yılındaki 19. Genç İletişimciler Yarışması’na okul radyosunda yayımlanan “DinleBul” adındaki programla katıldı. Programı radyo dalında birinci seçildi. 2004 yılında 2. sınıf öğrencisiyken hem tecrübe kazanmak hem de iş hayatına atılmak için staj yapmaya karar verdi.
FBTV’de “MusicBox” isimli programla sunuculuk hayatına başladı. 2007 yılına kadar bu kanalda çalıştı. 2007′de Lig TV’ye transfer oldu ve 2,5 yıl çalıştı. Ardından TRT’de Formula 1 yarışlarını yerinde takip etti ve önemli röportajlar yaptı.
2010 yılında NTV Spor’a transfer oldu. Dilara Gönder, çok iyi derecede Almanca ve İngilizce bilmektedir. Güzel spiker Dilara şimdilerde Ne Diyosun dizisinde Cansu krakterini canlandırmaktadır.


NE DİYOSUN DİZİ OYUNCULARI VE KONUSU İÇİN TIKLAYINIZ>>>


Dilara Gönder Resimleri










Dilara Gönder Hakkında YORUM Yapabilirsiniz.



.

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top