sevtap azaltun kimdir, sevtap özaltun biyografi, sevtap özaltun hayatı, sevtap özaltum kaç yaşında, sevtap özaltun resimleri, sevtap özaltun foto galeri, sevtap özaltun kim, sevtap özaltun A.Ş.K dizisi, sevtap özaltun hangi dizilerde oynadı, sevtap özaltun oynadığı diziler, sevtap özaltun hakkında merak edilenler, sevtap özaltunnun rol aldığı diziler hangileri


Yeni sezonda Kanal D ekranlarında başlayacak olan A.Ş.K dizisi daha başlamadan adından söz ettirmeye başladı.

Ünlü oyuncu Hazal Kaya'nın başrolünde olacağı dizi Eylül ayında ekranlara gelecek. A.Ş.K dizisi oyuncu kadrosunda önemli oyuncular yer alıyor. Sizlere daha önceki yazımızda A.Ş.K dizisi oyuncularını ve dizinin konusunu paylaşmıltık

A.Ş.K DİZİSİ OYUNCULARI VE KONUSU İÇİN TIKLAYINIZ>>>

Sizlere bu yazımızda songuncel.blogspot.com olarak A.Ş.K dizisi oyuncuları arasında olan Sevtap Özaltun kimdir, Sevtap Özaltun kaç yaşındadır, hangi dizilerde oynamıştır, Sevtap Özaltun biyografisini paylaşacağız.


Sevtap Özaltun Kimdir

Sevtap Özaltun 12 Eylül 1984 yılında Artvin de dünyaya gelmiştir. 1,62 cm boyunda olan güzel oyuncu Haliç Üniversitesi konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Mezun olduktan sonra Şogen Film Müzik Prodüksiyon ajansına bağlı olarak çalışmaktadır.

Canım Ailem ve Fatmagül'ün Suçu Ne adlı dizilerdeki sergilediği oyunculuğu ile izleyici tarafından beğenilen ve adından söz ettiren güzel oyuncu dizilerin yanı sıra Turkcell, Bebelac, Yapı Kredi ve Sakız reklamlarında oynadı. Güzel oyuncu Sevtap Özaltun şimdi ise yeni sezonda başlayacak olan A.Ş.K dizisinde rol alacak.



Sevtap Özaltun Resimleri...










Sevtap Özaltun Hakkında YORUM Yapabilirsiniz...

0 yorum Blogger 0 Facebook

Yorum Gönder

Teşekkürler yaptığınız yorum için.

 
Güncel Blog © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top